torsdag, december 17, 2009

när det är lite jobbigare än vanligt att inte äta mjölkprodukter.


1. Värm en kopp mjölk.
2. Sätt i chokladklubban.
3. Låt smälta 2 min.
4. Rör om.
5. Njut!

6 kommentarer:

  1. ärsh, överskattat! Du kan väl lika gärna ta havremjölk och röra ned lite kakao o socker i värsta fall? :)

    SvaraRadera
  2. Fin tanke, men nä. Smakar icke lika :)

    SvaraRadera
  3. Inte lika, BÄTTRE! :) Äkta vara. Tycker iofs inte så mycket om varm choklad öht, allra minst sån där det är smält chokad i, så sliskigt! Synd för dig dock:(

    SvaraRadera
  4. Havremjölk är icke äkta vara i mina ögon :) Chokladen jag fått är däremot handgjord. Åhh. Goootttttt.

    SvaraRadera
  5. Ge hiiit! Ser ju supergott ut! Havremjölk my ass! :D

    SvaraRadera
  6. Ja men visst gör det? K får vara testpatrull sen och kolla om det är lika gott som det ser ut...

    SvaraRadera