Hur enkelt som helst! Blanda rågmjöl, finhackade mandlar (enklast att ta mandelspån) och finhackad (eh, ja kolla bilden...) basilika + salt och peppar. Sen är det bara att göra som om du skulle steka fiskpinnar: vänd dem i ägg och sen mjölblandingen. Stek, ät, njut.
Mumsigt värre! Med mos och lingonsylt?
SvaraRaderaMed potatis som mosats (på tallriken) och sallad. Gott nog! Stekte i rågmjöl, nötter och basilika = grymt gott.
SvaraRaderaNötter? Trodde jag var ganska haj (fisk?) på att laga mat, men nu hänger jag inte med. Recept!
SvaraRaderaHur enkelt som helst! Blanda rågmjöl, finhackade mandlar (enklast att ta mandelspån) och finhackad (eh, ja kolla bilden...) basilika + salt och peppar. Sen är det bara att göra som om du skulle steka fiskpinnar: vänd dem i ägg och sen mjölblandingen. Stek, ät, njut.
SvaraRaderaGud så gott! Känns som det var hundra år sen jag åt abborre... mm... vattnas i munnen.
SvaraRaderadet gör det på mig också, fast vi nyss åt. hähä.
SvaraRadera