torsdag, mars 24, 2011

ojdå.

Min kille och jag bestämde att vi skulle gå hem tidigt från våra jobb ikväll. Typ 17! Tidigt! Så vi kunde umgås lite, vi jobbar så satans mkt båda två. Men så satt jag som alltid med akutgrejer och tiden rann iväg och jag tänkte att han väl hör av sig innan han åker hem som han oftast gör (han har längre resväg och jag kan då tajma så vi typ kommer hem samtidigt). Så ringer telefonen och han är nästan redan hemma. Och jag sitter på kontoret. Och skäms. Men nu är jag snart hemma, bara dryga timmen sen. Köpt blommor. Plus att jag bokade en resa idag. Borde väga upp, eller hur?

5 kommentarer:

inte skyldig sa...

Mm. Mycket fint. Ni är fina ihop tycker jag. Det var allt. Tack och hej.

Haren sa...

Om J kom hem med blommor OCH en bokad resa skulle jag kunna förlåta honom för synder betydligt värre än dina. Nu vill nog alla vara ihop med dig.

Anonym sa...

Exakt min tanke, Haren... ;) /Sussie

Duktiga Tjejen sa...

Ja, det väger upp big time!! Jag brukar försöka locka med mig M hem "tidigt" från jobbet, men det är inte så ofta det lyckas, och nu är han i mellanöstern 2-3 veckor igen. Snyft.

Jag var i Prag 95 men har nog inte så många tips mer än att kanske ta en utflykt ut till Böhmen och besöka koncentrationslägret, dricka öl i stan och gå runt...

egoistiska egon sa...

Jag lagade mat också! Det borde verkligen göra mig till världens bästa flickvän, trots att jag missade tiden. Och han blev mycket glad.