fredag, december 06, 2013

fredag! FREDAG!

Det är fredag, om ni inte märkt det. Men det är icke vilken fredag som helst, det är nämligen första fredagen som vi ska fira fredag i nya hemmet. Visserligen var det fredag i nya hemmet även förra fredagen, men då hade vi besök som kom fyra minuter efter att jag kommit hem från jobbet, så det kändes inte riktigt som helg. (För övrigt så himla typiskt mina föräldrar, de frågar när de kan komma och jag svarar att de är välkomna mellan 18-19. De dyker upp 17.30, och menar att det ändå tog tid för dem att åka. K förstår inte alls hur de är släkt med mig eftersom jag de senaste åren blivit en tidsoptimist av rang och ALLTID är sen till allting, men det är ju en annan historia)

Men som sagt, den här veckan! Woho! Jag ska hämta ut ett paket fyllt med bebisprylar och så ska jag prova klänningen (ja, jag tänker mig att det är helt normalt att prova en klänning höggravid för att kunna utläsa vilken storlek jag ska ha som icke höggravid) och så ska jag åka till bageriet och köpa bröd och så ska vi köpa tacoprylar för är det första fredagen hemma så finns det inget bättre än tacos i soffan. Jo, tacos med vin i soffan, men det får vänta några veckor till.

Fredag! Woop woop!

Just det, en till grej: jag jobbar bara en vecka till. Så det blir som sista riktiga jobbfredagen också på ett bra jävla tag. Nästa fredag ska jag bara packa ihop mina saker och hejdåfika med alla. Skitkonstigt.

2 kommentarer:

Anna Granström sa...

Wow, bara en vecka jobb till sen börjar nya livet! För så är det ju: Det blir som ett nytt liv. Hoppas fredagen var fin.

egoistiska egon sa...

Ja, det är läskigt och coolt på samma gång. Fredagen blev superbra, tack!