måndag, oktober 20, 2014

sing HALLELUJAH!

Tiden. SWOSCH. Men som jag älskar vårt vardagsliv just nu*. Jag mår liksom så bra och är nöjd, trots att jag ibland sover skitkasst, har superont i min rygg mest hela tiden, tänker orimligt mycket på och är emellanåt så himla ledsen över förlossningsskadan, plus insikten om att vi verkligen inte har mycket pengar just nu alls (typ inga?). Men grunden är så himla okej, och jag vet inte om den någonsin varit så?


* Måste alltid brasklappa: peppar peppar ta i trä och så vidare.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Å, hurra för att må bra! (Men BU för förlossningsskada (hjelp))
J

Josefine sa...

Så skönt att höra. Och himla bra att det är skönt att jobba. Jag känner själv att det är UNDERBART att komma ut ur bebishuset nu och vara helt i en vuxen värld (nåja... många är ju födda på NITTIOTALET av de jag pluggar med så att ehh... jag är old lady där). Får också massa frågor om det. Hur det känns. Och jag fattar ju att det inte handlar om hur det känns med skolan utan hur det känns att vara någonstans utan min bebis. Misstänker lite att Mikael inte kommer att få riktigt lika många frågor om hur det känns sen. Men jaja.

Utöver förlossningsskadan var det här verkligen ett fint inlägg att läsa. Det är verkligen en enorm trygghet när själva vardagsgrunden känns bra ända in i själen.