söndag, augusti 17, 2008

ögongodiset på plats.

Vi vågade borra själva. Vi vågade! Nu sitter de där och är så fina att jag känner mig pirrig i magen bara jag ser dem. De är så fiiiiiina. Precis som String-bokhyllan vi spanade in i fredags samtidigt som vi fick priset helt om bakfoten. Så idag när det var dags att beställa den och dubbelkollade priset så visade det sig att det blir dubbelt så dyrt som vi trodde. Nu vet vi inte hur vi ska göra. Skit.

6 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

köp! Jag ger er min välsignelse och kommer och firar den sen!

egoistiska egon sa...

haha. tack. tyvärr måste vi ju ha pengar för att köpa den. men du är välkommen att fira oavsett. :)

TORGNYSDOTTER sa...

vi kan köpa stringtrosor och fira istället. Brukar vara utmärkt kg-pris på hm :D

Anonym sa...

Antar att ni har kollat Tradera och sånt där? Där brukar det ju krylla av stringisar.

Anonym sa...

En helt annan grej: fick feedback från den resetipsade kvinnan som åkte till Stockholm, de hade føljt typ alla dina tips oc hvar vansinnigt nøjda och glada och tackade så mycket. Så, Tack! Grymma tips. Har sparat dem till mig sjælv oxå.

egoistiska egon sa...

nuffle, vi har kollat blocket och tradera. grejen är ju att vi är ganska kräsna på vilken stringhylla (färg och utförande) vi vill ha. och den är av den nya "kopian", dvs ganska nya = färre ute på blocket/tradera.

och vad KUL att tipsen uppskattades! stockholm är verkligen underbart om man bara vet var man ska gå. du får rapportera sen hur du tyckte det var (fast du måste ju säga till innan du kommer hit så jag kan uppdatera tipsen efter årstid ;))