lördag, augusti 06, 2016

antar att jag inte är den enda.

Sista semesterveckan närmar sig och jag antar att jag nu är i samma läge som alla andra som bor i en lägenhet: har lagt till x antal bevakningar på hemnet för sommarstugor eller hus. Det finns så jävla många skäl till varför, men den största är kanske att ha något eget. Något att själv bestämma över, inklusive allt jobb som behövs, något som folk får besöka istället för att vi alltid ska flänga runt till alla andra. Är ganska trött på det. Just nu är vi hemma hos mina föräldrar (som bilden illustrerar som man nu tycker är så jävla idylliskt och när jag bodde här ba: uääh) och jag har den vanliga ångesten över att inte samtidigt träffa alla vänner. Jag borde. Men så tänker jag på alla gånger just de vännerna varit i Stockholm utan att höra av sig och så tänker jag att det är ingen fara denna gång.

4 kommentarer:

Lund Johanna sa...

Å guuud, huvudet på spiken på precis allt i det där inlägget. I oktober känns stan helt ok, men nu vill jag inget annat än att ha en brygga max fem fotlängder från ytterdörren och en åker på andra sidan huset. Och jag ska inte ens börja prata om idyllen man inte såg när man var liten eller pressen/stressen att träffa alla man vill/borde träffa. Huvva.

egoistiska egon sa...

Ja men precis. Det är ju också därför en sommarstuga känns som ett bra alternativ men det är ju också skitdyrt!

Colombialiv sa...

Åh ja. Själv är jag mest inne på hus (radhus) just nu pga TRÄDGÅRD!

Johanna sa...

Känner igen mig. Längtar ihjäl mig efter trädgård samt att ha ett stort vardagsrum ihopbyggt med köket så att man kan hänga många utan att det blir kaos. Tänker väldigt mycket på detta. Väger det mot det goa med att bo mitt i stan, men det är ju så olika saker att de blir svåra att jämföra!