tisdag, oktober 11, 2016

livet.

Varje dag tänker jag att jag ska blogga. Men så blir det ju aldrig. Saker jag tänkt blogga om:

- Hur jag såg fram emot en relativt lugn jobbhöst men tackade ja till att leda ett projekt som var underförstått dödsdömt men nu tydligen har en stor chans att lyckas för att jag styr skutan. Sägs det. Så smickrande och samtidigt har jag panik cirka tre gånger om dagen, minst. Herrejävlar vad svårt detta är, och så rädd jag är för att göra fel eller misslyckas. Och så jobbar jag ju dessutom för mycket pga det.

- Hur fantastiskt det är en med en snart-treåring. Gud vad jag älskar den där lilla människan. Så rolig han är! Och fantastisk. Och allt.

- Att jag och K var i Helsingfors i helgen. Utan barn. Det var fantastiskt.

- Var vi ska bo. Hur jag blir avundsjuk på alla som hittar hus/radhus som de har råd att köpa. Jag hittade ett radhus idag som vi skulle kunna tänka oss att bo i. Det ligger fem kilometer utanför Enköping. Att bo ens i närheten av Stockholm verkar omöjligt. Detta gör mig så in i själen ledsen.

Plus en miljon andra saker, typ som vilka böcker jag läst på senaste och sådär. Men nu ska jag duscha, sen läsa, sen sova. Får återkomma. Något speciellt ni vill veta kanske?

5 kommentarer:

Den där om Jenny sa...

Jag vill att du skriver om allt ovan!

Erika sa...

Du får också börja dela med dig av träningsprogram :) Varför slutade du med Lofsan? Hade du tillräckligt med övningar för att köra själv? Eller var det inte bra längre? Eller är din bäckenbotten liksom game igen?

Du verkar svinduktig på ditt jobb, grattis!

Köpa tomt och bygga själva, kan det vara nåt? Eller ja, "själva", liksom.

Kristine sa...

Varför måste du i hus?

Kristine sa...

Bo i hus skulle det stå.

Linn sa...

Allt du punktar upp!