living on the edge?
Åt kyckling idag till lunch. Kycklingwok. Kanske Kronfågel. Vet ej. Men gott var det. Äter kycklingwok varje torsdag, men den här gången var det något extra. Närapå himmelskt gott. Kanske var det glaskryddan. Kanske var jag bara jävligt hungrig.
4 kommentarer:
DIN GALNING! Du vet vad man säger: det börjar med fågel - huxflux är du sprutnarkoman. Vill du prata om det?
Haha (åt Torgnysdotter)
Liksom; hur mkt skit är det inte i all annan mat, som det aldrig skrivs om? En glasbit kan man ju iallafall se, alla kemikalier och bakterier och smuts och tillsatser och ja...allt det där är ju bra mkt värre.
Min kycklingkonsumtion har inte ändrats, däremot har M slutat äta kyckling (sedan precis innan allt hände) och jag funderar oxå på att dra ned på det...min mage mår lite sisådär av chicken - med glasbitar eller inte.
Det som inte dödar härdar. Det är sen gammalt.
torgnysdotter: du får ha överseende och förlåtelse för att jag inte kan prata om detta, ännu.
annaluna: ja, ibland slår det dåliga samvetet mig ang att äta kyckling, men jag älskar verkligen kyckling. det är så jävla gott. kan äta det sju dagar i veckan. tyvärr.
kentson: precis va. mätt blev jag ju också. pallra dig hemåt nu.
Skicka en kommentar