Hur enkelt som helst! Blanda rågmjöl, finhackade mandlar (enklast att ta mandelspån) och finhackad (eh, ja kolla bilden...) basilika + salt och peppar. Sen är det bara att göra som om du skulle steka fiskpinnar: vänd dem i ägg och sen mjölblandingen. Stek, ät, njut.
Trettiofyra år, ett barn: F, en sambo: K. Ett jobb med "digital" i titeln. Stockholm, lägenhet, men längtar efter ett hus. Borde skaffa ett fritidsintresse. Eller? Hej!
6 kommentarer:
Mumsigt värre! Med mos och lingonsylt?
Med potatis som mosats (på tallriken) och sallad. Gott nog! Stekte i rågmjöl, nötter och basilika = grymt gott.
Nötter? Trodde jag var ganska haj (fisk?) på att laga mat, men nu hänger jag inte med. Recept!
Hur enkelt som helst! Blanda rågmjöl, finhackade mandlar (enklast att ta mandelspån) och finhackad (eh, ja kolla bilden...) basilika + salt och peppar. Sen är det bara att göra som om du skulle steka fiskpinnar: vänd dem i ägg och sen mjölblandingen. Stek, ät, njut.
Gud så gott! Känns som det var hundra år sen jag åt abborre... mm... vattnas i munnen.
det gör det på mig också, fast vi nyss åt. hähä.
Skicka en kommentar