söndag, maj 08, 2016

en fin vecka ändå.

Okej, så allt jag jobbat med senaste halvåret kulminerade i början av veckan. Jag lanserade tre webbplatser tre dagar i rad, släppte två nya appar och en massa annat jox. Det gick jättebra. Kanske för att jag och teamet slitit som djur och haft en minutiös planering? Anyway, så jävla skönt att jag klarade av detta.

Sen tog jag långhelg. Så väldigt bra tajming. I torsdags var vi i en park hela dagen med barnets BFF från förskolan och hens föräldrar. Världens bästa koncept när barnet skaffar kompisar på egen hand och kompisen visar sig ha väldigt trevliga föräldrar. I fredags hälsade vi på en kompis kontor inklusive kontorshund till Fs stora förtjusning (innan hunden snodde hans napp). Sen kom mina föräldrar och vi käkade middag. Igår var jag och mamma och storhandlade, sen åkte vi till Skogskyrkogården och det var himla härligt.

Och idag väcktes jag av F som stormade in i sovrummet och utbrast "du fjylle åj mamma!!!". Japp, trettiofyra år idag. Fick frukost, paket och vinkade sen av mina föräldrar. Snart kommer några vänner och dricker bubbel och jag tänker vara stora delar av dagen på vår balkong.

Är väldigt trött, men också väldigt glad faktiskt. Känns fint.

Inga kommentarer: