söndag, december 16, 2007

fortfarande inte helt återställd.

40 timmar i Paris är galet. Det är omöjligt att hinna mer än att skrapa på ytan. Ändå hann vi massor. En minibuss tog oss runt överallt och visade sevärdheterna genom en dimmad bilruta. Vin och mojitos höll oss vakna på nätterna, det fantastiska kaffet på dagarna. Vi hade tre timmars tid på egen hand och då spöregnade det. Taxichaufförerna hittade ingenstans när de väl gick att få fatt på. Människor köade för att se på julskyltningen i de svindyra butikerna. På vägen hem tog vi en sväng om Amsterdam och drack ytterligare lite kaffe på Starbucks. Jag var utmattat innan vi ens lyfte från Arlanda, och ännu mer utmattad då vi landade igen. Paris på våren måste vara oslagbart.

5 kommentarer:

Anne sa...

Åh Paris... tänkte på det i dag. Jag brukar försöka ett par gånger om året, men jag har inte varit där sedan jag flyttade 2005. Måste snart åka. Vår i Paris kanske.

egoistiska egon sa...

Ja, jag vill tillbaka då det är lite soligare och varmare. Vi fick en sån otroligt snabb överblick, hann knappt uppleva något - bara se.

Ivana sa...

40 timmar? Hinner man ens blinka en gång när man är i Paris? Tur att du hann med en massa i alla fall, själv är jag så långsam av mig så jag skulle knappt komma ur planet innan det var dags att stiga ombord igen haha!

It´s all about me sa...

cool bild!

egoistiska egon sa...

ivana: vi hade ett späckat schema och blev med runtslussade, annars hade jag aldrig hunnit så mycket...

annaluna: det var ett skitcoolt hus med allting "utanpå" för att göra så stor plats som möjligt inuti. :)