söndag, maj 13, 2012

heja DIF!

Alla har ju de där grejerna som brukar förvåna andra människor. De två saker som brukar förvåna mest är att jag läst kriminologi och att jag haft säsongskort i klacken på DIF fotbollsmatcher under ganska många år i mitten av 2000-talet. Nu var det vähähäldigt länge sedan jag gick på någon match, men på torsdag ska jag! Jag och brorsan ska inviga världens finaste unge i det roliga att se fina Djurgården spela fotboll live. Det ska bli så himla roligt!

Och det här är vad jag, 8 år gammal, skickade i födelsedagshälsning till min moster på hennes födelsedag.  Hon bodde i Solna och jag hade självklart redan koll på det här med vilka lag som var bra och vilka som var dåliga. AIK BU! 

4 kommentarer:

anydaynow sa...

Haha, vilken skön timing att jag postade om att jag haft säsongskort för AIK och du om DIF.

Kul att du ska ta med din brorsdotter, låter mysigt! Synd att det är fel lag bara... ;)

egoistiska egon sa...

Hehe, ja jag såg det! Vi får gå på ett derby ngn gång och stå på varsin sida och skrika på varandra...

Duktiga Tjejen sa...

Har inget med det du skriver att göra, men ser att du läser "i det förflutna" Den läste jag nyligen. Har du läst hennes "Den gömda trädgården?". Gillade den med trädgården asmycket, men den här var också bra. Like.

egoistiska egon sa...

Har precis börjat läsa! Är vår nästa bokklubbs-bok så får återkomma om recension. Inte läst den andra heller, men om jag gillar den här kommer jag säkert att göra det. Tack för tipset!