tisdag, maj 01, 2007

guld och gröna skogar.

Lampknappen på toaletten sitter på vänster sida. Den borde verkligen befinna sig på höger sida. Kylskåpet leker jojo med temperaturen. I övrigt finns inget ytterligare att önska. Idag är första dagen jag vaknar utan en totalt mörbultad kropp på en vecka eller så. Det är också första dagen jag verkligen fattar att det är vi som bor här. Det har varit besök och fullt upp ända tills nu. Men det är vi som bor här, och det hade fanimej knappast kunnat vara bättre. Pappa sa Drömlägenhet! fem gånger. Vår balkong är gigantisk. Att kliva ut på den nybyggda balkongen på min gamla lägenhet häromdagen var fjuttigt i jämförelse. Har tyckt att den verkat så stor, men den är väl en tredjedel av den vi har nu. Det här är the place to be i sommar gott folk! Men jag känner mig fortfarande helt schizofren gällande allt som ska göras och måste göras och styras upp och avklaras. Men mina axlar har hamnat ett par centimeter längre ner i takt med att saker som flytt, flyttstädning, styling av gamla lägenheten och så vidare har prickats av på listan. Imorgon börjar vardagslivet igen, med uppsatsskrivande och jobbande och socialiserande. Men nu i en helt fantastisk lägenhet med en helt fantastiskt människa som faktiskt bor med mig. Vi bor tillsammans, äntligen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis, grattis till lägenheten. Och ihopflytten såklart. Det är grymt :)

Jenny sa...

Jag vet vem som kommer bo på din balkong i sommar! Puss påre!

eline sa...

Bilder bilder bilder!

Kenneth Grönwall sa...

Ja fy fan så in i vassen så bra vi har det nu. Hm ja det går bra nu. Puss på´na!

egoistiska egon sa...

ida: tack!

jenny: alla kommer älska balkongen! :)

eline: det kommer!

kentson: bäst! puss.

It´s all about me sa...

Haha, min lampknapp sitter på HÖGER sida och både Martin och jag sa "meeeen, lampknappen sitter ju på fel sida!" ¨Så invant det kan vara...kommer i flera tager till känna på fel sida innan jag hittar rätt direkt.

Er lägenhet verkar verkligen underbar av alla bilder jag sett, vore kul att se bilder sedan med möbler och sånt oxå! Ser fram emot att hälsa på sen:)