torsdag, augusti 13, 2009

lefty.

Idag är det vänsterhäntas dag. Jag är vänsterhänt. K är vänsterhänt. Min pappa är vänsterhänt. Grattis till oss liksom!

8 kommentarer:

It´s all about me sa...

Orättvist! Vi högerhänta får minsann igen speciell dag :D

Grattis! ;)

egoistiska egon sa...

Å andra sidan är ju hela samhället rent praktiskt anpassat efter er högerhänta. Samt att ni aldrig blivit tvingade till att skriva med vänster hand istället för höger som många vänsterhänta har (fast skriva med höger då). Min pappa fick t ex inte skriva med vänster hand när han gick i skolan.

Tack! :)

Kenneth Grönwall sa...

Eller som när jag gick i gymnasiet (och när jag undervisade) då satt alla datorer och tangentbord fastmonterade och enbart anpassade för högerhänta :), blev mycket händer i kors under de åren vill jag lova. Har tvingats att använda sax med höger också i hela livet. Jävla samhälle :)

egoistiska egon sa...

och konserveröppnare! och potatisskalare!

Emmama sa...

GRATTIS, det var inte illa detta! Och tufft att du är stammis, sånt gillar jag och jag blir liiite avis.. UNDERBARA semesterbilder också! Kram på dig!

egoistiska egon sa...

Tack :) Ja jag gillar stammis. K blir stammis var han än vänder sig, mig brukar folk inte känna igen även om jag handlar i samma butik varje dag i flera år, så det känns fiiiint. Kram och tack, gillar bilderna själv ;)

Anne sa...

jag gör allt med vänster hand utom just skriva. försöker lära mig men det går sådär...

egoistiska egon sa...

Aha! Spännande. Att skriva med fel hand måste väl ändå anses vara bland det svåraste? :) Det är det som är så absurt att så många vänsterhänta tvingats skriva med höger.