lördag, mars 24, 2012

blö.

Är väldigt trött på Internet just nu. Har blivit det oftare och oftare på senaste, vet inte varför. Fast idag tror jag det har att göra med den förbannade jävla besvikelsen över att jag tyckte jag var skitdålig igår, plus att det kanske inte var huuuur smart som helst att komma hem från tre veckor i USA och kastas in i en karusell av jobb och evenemang direkt. Plus att jag fortfarande lider av sviterna efter torsdagens chock. Och nä, han var ju inte med på Skavlan igår. Ryktet, aka internet, säger att det är nästa vecka. Det återstår att se.

4 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Det framkom typiskt nog att det var just det Skavlan-avsnittet med James Frey som jag var inbjuden till att vara gäst hos, och tackade nej till pga helvettes-illamåendet! GRR! Har liksom aldrig blivit inbjuden till programmet innan. :S

egoistiska egon sa...

Ohno! Visste du om gästerna innan?

Sus sa...

Tror inte att du var hälften så dålig som du tror att du var.

inte skyldig sa...

Jag kan inte heller tänka mig att du var dålig. Var du det på riktigt? Jag tror ej. Tror att med tanke på att du hade ca en miljon grejer att göra plus resa och allt möjligt gjorde det mkt bra. Och OM det gick lite sämre än tänkt så får man faktiskt skylla på alla de grejerna. Men jag känner ju dig och har svårt att tänka mig att du skulle vara ngt annat än proffsig.