söndag, mars 15, 2015

looking.

Häromkvällen skulle jag gå och lägga mig tidigt eftersom någon i familjen vaknar 05.45 varje morgon och det är lite jobbigt att bara få knappt sex timmars sömn varje natt för min kropp. Men jag skulle bara kolla på ett avsnitt av Looking säsong 2 först. Sen såg jag klart hela säsongen och så var det med den nattsömnen. Men så värt. Har ni sett serien? GÖR DET. 8,2 på imdb till exempel.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Ja, sjukt bra! I morrn släpps nästa avsnitt, tjo!

egoistiska egon sa...

Men waaaah jag fick för mig att säsongen var slut. Så GLAD jag blev nu!

Kaospatrullen sa...

Alltså, helt off topic, men jag såg hos Johanna här ovan att ni gick på profylax och min sambo är skitpepp på det och jag tänkte bara höra om du kan rekommendera stället ni gick på och vilket det var eftersom vi bor i samma stad!

egoistiska egon sa...

Kaospatrullen: Ja! Vi gick här: http://www.profylaxgruppen.se/ och kan verkligen rekommendera. Jag var INTE pepp på detta, kändes onödigt osv men min kille ville och jag tänkte att det kanske kan vara bra. Förutom att andningen hjälpte mig SÅ MYCKET under förlossningen så fick man en mycket bättre bild av en förlossning, vilket också hjälpte mig och oss. Och det fick oss att prata massor om hur vi ville ha förlossningen etc. Ja, du fattar poängen: rekommenderas!

Kaospatrullen sa...

Åh, vad bra! Den rekommenderade vår barnmorska också, så då tror jag att vi slår till! TACK!