lördag, mars 28, 2009

heja SL!

I natt runt tvårycket vaknade jag av att telefonen ringde. Det var K. Han var instängd på vår tunnelbanestation. När jag ringde honom efter en halvtimme var han fortfarande instängd. Efter en timme också. Då ringde även jag SL och frågade vafan som pågick. Efter en och en halv kom han hem, lagom nerkyld och förbannad. Man kan ju ana att kommunikationen fungerar sådär på det företaget eftersom de två gånger ropade ut i högtalarna att personen på den låsta stationen faktiskt var tvungen att avlägsna sig från perrongen nu eftersom stationen var stängd. Det menar du inte?

6 kommentarer:

Sussie sa...

Men jösses.... hur kan man hoppa av på en stängd station? Hur är det ens möjligt?

egoistiska egon sa...

Ja, det är ju det som är det konstiga. Vår station stänger lite tidigare än andra, men då slutar ju tunnelbanorna att stanna där. Inget konstigt med det, vi går av på stationen efter istället. Men nu stannade den ju, och K klev såklart av eftersom det ju vanligtvis betyder att stationen är öppen.

christina sa...

eh va? kan man typ stämma eller nåt? eller orka, men vafan! jag förstår om han var ilsk som ett bi!

egoistiska egon sa...

i USA hade stämningen säkert redan varit kirrad ;) ska bli mycket spännande att se vad de svarar på hans lilla mail om händelsen.

tove sa...

keep me posted!

egoistiska egon sa...

tove: promise!