tisdag, mars 24, 2009

saltlakrits! choklad! åhhhh!

Jag är en periodare gällande det mesta. Av eller på. Allt eller inget. Glad eller ledsen. Pigg eller trött. Hungrig eller mätt. Sällan ett mellanting. Oftast är det kul, men ibland är det jobbigt. Just nu är det jobbigt. Sedan cirka en vecka tillbaka vill jag äta godis hela tiden. Hela tiden. Saltlakrits, mest saltlakrits. Men även choklad, typ kinderäggschoklad och polly. Spelar ingen roll hur mycket frukt, nötter eller till och med kakor jag äter, suget efter saltlakrits och choklad verkar aldrig sina. Men nä, jag är inte gravid. Det här händer emellanåt. I perioder, framförallt när jag bodde själv, har jag köpt stora påsar smågodis varenda dag. Ibland två gånger om dagen. Så illa ska det inte bli den här gången, men det är så trist att tvinga sig själv att bli avvänjd av godis. Skittrist.

7 kommentarer:

Jenny sa...

Fast alltså... om det inte händer ås ofta kan du väl bara köra? Då vill väl kroppen ha det där. Alternativt kolla upp vad det är som kroppen saknar när den vill ha saltlakrits. Fast godis är ju roligare!

egoistiska egon sa...

Jo, så tänker jag ju ibland. Att det bara är att köra. Problemet då är ju att jag faktiskt inte mår så bra fysiskt av så mkt socker plus att jag rätt snabbt just blir hooked på samma sockerbehov, än mer än vad jag redan är.

I övrigt har du rätt, saltlakrits är ju mycket roligare än till exempel ett piller eller random matvara. Mycket roligare.

Chris sa...

saltlakrits!! omg, och nu har butiken stängt.

egoistiska egon sa...

nu har den öppet igen, skitjobbigt! saltlakrits kan man äta hur mycket som helst av, när som helst.

Chris sa...

måste nog ha en påse på jobbet imorgon. jag brukar vara bra på att hålla mig ifrån the candy men nu jevlarns.

Anonym sa...

Jag känner igen mej där, sådär funkar jag också. Kan snöa in totalt på något i perioder och äta det dagligen! Och JA.. det är skittrist med avvänjning men det går... Lycka till!

egoistiska egon sa...

christina: det gör du rätt i!

träningslyckan: skönt att veta att man inte är ensam ;) tack!