tisdag, november 09, 2010

tolfte frågan.

Hur du och K träffades? Fast det tror jag du har berättat förut egentligen.
Har jag säkert, men jag berättar igen! 
För ungefär sex år sedan satt jag hemma en lördag och slösurfade på Helgon.net. Såg att okänd snygg kille loggade in och jag skrev Snygga foton! som hälsning. Han svarade! Någon vecka senare ringde jag honom på fyllan. Han var nykter. Jag minns att jag sa Hej det är Egon, man ska ju inte ringa folk när man är full men jag tänkte Vafan! Jag ringer! och sen är det slut på minnet. Vi pratade tydligen i en timme. Sen ”råkade” jag få tag på biljetter till hans favoritregissörs nya film och plötsligt hade vi en dejt. Jag var ganska trött på hela singellivet och orkade inte anstränga mig så jag gick dit i sneakers, slitna jeans och en munktröja. K log när han såg mig och så var det kört i hjärtat. Min självkänsla var väl inte direkt på topp så jag var helt övertygad om att den inplanerade ölen efteråt skulle få en snygg bortförklaring i stil med Eh, måste hem och jobba. Men icke! Vi drack två öl. Sen gick vi vidare till nästa bar och drack två öl till. Sen gick vi vidare till tredje stället och drack öl tills det stängde. Klockan 03. En måndag. Dagen efter låg jag på golvet i min lägenhet och fnissade av lycka. På kvällen ringde ringde en kollega och frågade Jaha, var det pappan till dina barn eller? Och jag sa Ja, typ. Sen dejtade vi. Sen dumpade han mig. Sen ville han vara vänner. Sen ville jag inte vara vänner. Sen blev det sommar. Sen hånglade vi lite då och då. Sen blev det konstigt. Sen sa jag till honom att han fan fick skärpa till sig. Detta gjorde jag via ett mail med ämnesraden Läskigt mail! och då hade det gått ungefär åtta månader sen vi träffades första gången. Han skärpte till sig och hånglade upp mig en onsdagskväll hemma hos mig när jag visade kort på tandställningen jag hade i årskurs åtta. Sen var vi ihop.

10 kommentarer:

Jenny sa...

Så himla, himla fint, fast jag visste! <3

Anne sa...

Åh, så fint, så ärligt

egoistiska egon sa...

Jag tycker också det är fint. Hihi. Tack!

inte skyldig sa...

Jag visste inte! Ja, himla fint. MEN vad höll K på med när han fick för sig att han inte ville? Då var han lite dum. Nu är ni i alla fall himla fina ihop tycker jag.

Kenneth Grönwall sa...

inte skyldig: ah men du, det kan man verkligen undra. Just dum känns ju rätt passande, korkad liksom. Men, i ärligheten namn var jag nog mest rädd. Hade varit singel ganska länge och ja det var väl lättare att dra sig ur. Just då. Men, sen blev jag smart igen och tur var väl det :). En himla tur.

egoistiska egon sa...

Tuuuur!

Matilda sa...

Åh så fint! Och modigt av dig. Både att ringa i fyllan och att säga att han skulle skärpa sig.

egoistiska egon sa...

Så har jag aldrig tänkt på det. Tack!

nostalgifabriken sa...

jag känner ju er båda och tycker det är fasligt fint att det blev som det blev. jag tror ändå att lite svårigheter, i lagom mängd förstås, är bra för ett förhållande. näst bäst efter nyförälskelse är ju faktiskt återförening tycker jag.

inte skyldig sa...

Kentson: TUUUUUR!