söndag, september 23, 2012

jag tänker för mycket.

Vi har gjort mysiga och trevliga saker den här helgen. Det har varit en fin helg. Samtidigt har jag ett litet beslut som måste tas innan nästa vecka är slut, och det lilla beslutet fick mig att tänka en miljard steg framåt. Plötsligt är jag där igen, med en närapå panikartat känsla och svårt att andas bara för att jag inte VET när, var, hur, om jag vill flytta, skaffa bil, barn, dra utomlands, byta karriär. Det blir så stort. Träffar människor som tagit aktiva beslut om giftermål, barn, hus och whatever och jag fattar inte hur de gör. Är avundsjuk.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Jag har aldrig haft åldersnoja eller varit stressad över sånt där tidigare. Inte det minsta. Men nu! Nu bara får jag panik så fort jag tänker på det. Livet, "planen". Jag vill jobba, vill vara frilans, vill ha fastanställning, vill skaffa barn, vill inte skaffa barn nu, vill kanske gifta mig nu, men är inte förlovad ens, vill inte förlova mig nu, vill det ändå, ja du fattar.

Är helt med dig här alltså. Vad fan vill man egentligen, och när? Och hur?

Rasande Rose sa...

Jag tror inte det finns några rätta beslut för all framtid. Man kan bara göra ett beslut i stunden. Funkar det inte gör man nytt beslut. Det är inte svårare än så.
Jag tror i allmänhet att man lägger för stor vikt i dessa saker.
Man kan inte fjättra sig vid dessa beslut utan man måste alltid ha ett öppet sinne.
andas lugnt och ta det beslut som känns rätt i magkänslan. Ibland har den fel, ibland har den rätt, that´s life:)