torsdag, december 13, 2007

phu.

Imorse fick vi ett mail från något högt höns i USA. Där fanns en bloggningspolicy. Det stod bland annat att man inte får avslöja tekniskt arbete och ekonomisk information om företaget, eller skriva nedvärderande om sina kollegor eller samarbetspartners. Jag känner mig inte speciellt träffad.

5 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

det här låter ju extremt spännande! Jag hoppas på en fortsättning.

Ivana sa...

Oooo spännande, spännande! Om jag fick höra om något sådant skulle jag bli så nervös & balla ur totalt, känna mig förföljd ect. Å andra sidan är jag ju inte världens normalaste människa heller. Kan man säga normalaste? Shit, jag som ska bli svenskalärare hugga.

egoistiska egon sa...

torgnysdotter: inte jag ;) det känns inte så speciellt allvarligt dock. och som sagt: jag bloggar inte om något sådant.

ivana: om jag hade skrivit en massa om min arbetsplats så visst, men jag skriver i stort sett ingenting som kan avslöja något. så me no worries. känns dessutom som självklarheter, vem skriver om sånt där liksom?

Anne sa...

det kan vara svårt att veta vad man kan berätta och inte berätta. inte rent ekonomiskt, men det är bara att utgå från att alla kan läsa allt. ing överraskningar typ. men lite knepigt det där.

egoistiska egon sa...

jamenexakt. jag skriver bara det jag kan stå för inför i stort sett vem som helst. det hjälper mycket. gör det hela kanske aningens tråkigare, men det får det vara värt.