fredag, november 02, 2012

söttelisött.

Häromdagen frågade K mig vad jag saknade med min kost. Jag sa att jag egentligen inte saknar någonting mer än vid vissa tillfällen då jag utsätts för typ lukten av nybakta bullar. Förutom CHOKLAD. Jag som aldrig varit en chokladmänniska tidigare har längtat ihjäl mig efter ljus choklad, mjölkchoklad, vit choklad i typ fyra år. Eller tre, eller hur länge nu det än är. Jag står fortfarande vid chokladhyllan ibland och går systematiskt igenom innehållsförteckningen på varenda chokladkaka bara för att dubbelkolla en gång till om det nu skulle vara så att Marabou plötsligt börjat göra mjölkchoklad utan mjölk. Det har de inte.

Men så sa jag i alla fall att jag längtade efter typ Toblerone. Idag kom min chef på besök (som vanligtvis bor i USA) och hade köpt godis på flygplatsen. Toblerone. Och jag åt just en bit vit toblerone. Alltså. Trodde jag skulle DÖ för det var så gott. Första tuggan. Sen blev det hur jävla sött som helst. Är choklad verkligen så söt? Smakar som att jag har ett kilo socker i käften.

Mvh
Hon som ändå äter smågodis typ varje dag.

1 kommentar:

Lisa sa...

Nu har jag inte läst din blogg så länge då jag vet inte vad du har för kost. Men om det är så att du är allergisk mot mjölk så finns det ett företag som ger ut bakböcker som är mjölk- och äggfria. Jag tror E heter kakboken. I den beskriver hon en ljus choklad utan mjölk. Plamil, bonvita, organica herr företagen som gör sån choklad