söndag, februari 03, 2013

dansa disco.

Jag var på klubb igår. Det var uppskattningsvis hundra år sedan sist. Vi är ju ute relativt ofta, men det blir mycket barer alternativt hemmafester. Minns liksom inte när vi senast gick till en klubb för att de spelar så jävla bra musik. Men igår gjorde vi det. Vi var ett litet gäng som gick dit vid midnatt och dansade sedan oss svettiga tills de stängde tre timmar senare. Helvete vad roligt det var! Jag var så varm, svettig och glad efteråt. Vi kom hem vid 05 imorse, pga värdelös garderobshantering och att vi bor i förorten, men det var det värt. Känner också att jag saknat det här litegrann. Förut var jag skitduktig på att hålla koll på alla bra spelningar och många klubbar, men har tappat det någonstans på vägen. Det är ju svinroligt att dansa med en miljard okända människor på samma dansgolv. I alla fall en gång i kvartalet eller så.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Blir så himla sugen på att festa när jag läser det här!

RödaFlinet sa...

Hehe! Känner igen det där! Att gå ut och dansa hela natten är ju som att gå i livskristerapi. Fast roligare. Och billigare. Och betydligt mer värt pengarna!

Yes but no sa...

Känner mig som tvåhundra år gammal när jag läser det där. Diskuterade med en kompis när vi var på klubb senast och man kunde fasen höra syrsor spela medan vi tänkte.
Blev inspirerad nu, tack! :)

egoistiska egon sa...

Vad fint att ni blev lite inspirerade till discodans!