tisdag, april 07, 2015

blandad kompott.

Det är mycket jag skulle vilja blogga om nu men tar mig inte tiden förrän jag är för trött. Så vi sammanfattar:


  • Vi skulle äntligen möblera vårt tredje rum lite vettigt. Halvvägs in insåg vi att vi har för mycket saker, och måste börja med att rensa vårt förråd för att få ner en massa där. Rummet ser nu värre ut än innan och jag blev så jävla sur. Att ha ett rum i kaos är inte direkt kompatibelt med en ettåring som river i allt.
  • Färgade håret för ett par veckor sen, det var för första gången på drygt två år. Känner mig som en ny människa.
  • Vi kollade på The Fall i helgen. Hade fått för mig att det bara var en säsong och blev så jävla paff efter när vi sett klart sista avsnittet. Tydligen finns det en säsong två som finns på amerikanska Netflix men tydligen inte på svenska. Ännu. Så jävla sur över detta.
  • Och så var det säkert sjuttiotvå andra saker, men jag är för trött. Som sagt. Godnatt. 

4 kommentarer:

Bondhustrun sa...

Skaffa tillägget hola internet i Google chrome, ange att du surfar från USA, logga in på netflix som vanligt, et voilà - hela amerikanska utbudet.

Fiat sa...

Plus en på punkt ett och tre. Sitter ofta i vårt överfulla vardagsrum, som aggerar extraförråd när förrådet är alldeles för fullt (vilket det är jämt) och är sur över att jag inte kommer åt säsong två av the Fall. Proxytjänster funkar inte på min värdelösa Dell-dator.

Men du kan få ett tips! Om du inte har sett Bloodlines, så finns den på Netflix och är bra som fasen. Det är samma person som gjorde Damages som har gjort den och Damages är om möjligt den bästa serien som har gjorts - med Glenn Close i huvudrollen som evil jurist. Älskar den, men den finns inte på Netflix alls tror jag. Ytterligare en sak att vara arg över i det överfulla vardagsrummet.

egoistiska egon sa...

Bondhustrun: MEN TACK!!!!!

Fiat: Tack för tips, hört om Bloodlines från flera håll så nu blir det den snart!

Peppe sa...

Jag skulle precis säga samma sak som Bindhustrun: HOLA!