tisdag, maj 17, 2016

HEJHEJ *vinkemoji*

Nä men om jag skulle ta och återgå till ett någorlunda normalt liv igen och typ blogga lite mer frekvent? Det vore skoj. Ser att det cirkulerar någon 10-bilder-från-din-telefon-lista på vissa bloggar, och tänkte härma lite. Men ändå inte. Här är i alla fall 10 bilder från min telefon som visar lite hur livet varit de senaste månaderna, om man bortser från de bilderna som hamnat på insta till exempel. Nu blev de i jättekonstig ordning, men men.


Alltså åkern i mina föräldrars skog gör sig aldrig bra på bild. Men tänk er att man går femhundra meter rakt in i en skog som ser ut som en sagoskog, och så plötsligt uppenbarar sig en gigantisk åker. Mitt i skogen. När jag var liten dagdrömde jag om att ha stall här. Det gör jag i och för sig fortfarande, skulle vara magiskt. 
Och sen är vi plötsligt i stugan vid havet istället. I påskas såg vi serie på ipaden (älskar Parneviks!!!), hade en stol som bord och drack vin till mysbelysningen som stod kvar sen jul. Äh, det står kvar året om där. Precis som påskpyntet. Praktiskt, det är alltid anpassat efter högtid i alla fall. 


Denna klänningen som jag sett och fingrat på på Åhlens City? Älskar den. Kostar 3000 spänn. INTE RIMLIGT. Därför vågar jag inte heller prova den, för då kommer jag vara tvungen att köpa. Min pappa gav mig förra årets Nobelpristagares alla böcker. Han älskar henne. Jag har börjat läst Tjernobyl-boken och aj vad den känns. För övrigt läser jag ungefär ingenting detta året, vilket ger lite lätt prestationsångest att få denna hög. Men men, jag kämpar på med ett par sidor varannan vecka eller så.


Jag har tydligen inte tagit bort värkappen, trots att det är över två år sen jag födde barn. Och appen visar fortfarande mina senast klockade värkar. Efter den sista ringde jag förlossningen och vi fick åka in. När jag kom in var jag sju centimeter (!) öppen. Jag som hade stirrat mig blind på att jag inte hela tiden hade "tre värkar på tio minuter" började gråta av lycka att få stanna. Har en förmåga att följa instruktioner lite väl slaviskt emellanåt. Nåja. 

En dag satt jag i min säng och hade telefonmöten precis hela dagen. Ett videosamtal inleddes med "Eh, where are you?" "In my bed!" "Ooookay." Varsågod för bild på mitt skrev också! 


SOM jag älskar att barnet har bästisar på förskolan som dessutom har föräldrar som är roliga att hänga med så att man slipper vara ensam i de där lekparkshängen på helgerna. Plus att barnen ju är så jävla söta ihop. Här är det vätskepaus. 


Försökte ta en bild när barnet strax efter ett utbrott (herregud vad det är utmaningar emellanåt nu alltså, PHEW) bäddade en säng på golvet till mig och K, beordrade oss att lägga oss ner, han läste en saga "Apa tappa bjott sin mamma. SLUT" och skulle sen natta oss. Här får jag en godnattpuss.05.30. I hissen mot taxin innan en tur till Oslo. Ser lite trött ut. Och jag får alltid så avlångt ansikte på bild att jag förstått att jag har väldigt avlångt ansikte. Det kan liksom inte vara fel på alla speglar.En påse Gott & Blandat kostar 56 NOK i Oslo. ALLTSÅ???? 

Inga kommentarer: