lördag, juli 09, 2016

det blir alltid såhär.

Hade ganska storslagna planer ändå för denna veckan (eller ja, 4,5 dagar) då jag skulle vara själv hemma eftersom jag jobbade men inte resten av familjen. Skulle träffa vänner, shoppa, städa grundligt hemma, kanske rensa förrådet, läsa, rensa garderober, baka bröd och njuta. Det blev lite halvt, så att säga.

Tillbringade massor med tid i affärer, men köpte nästan inget. Var på AW med kollegor, åt middag med vänner. Såg åtta avsnitt av Marcella. Var mörkrädd. Vårt internet slutade fungera. Somnade alldeles för sent varje natt och städade verkligen inte hemma. Så igår kväll städade jag, bakade och läste. Idag klockan 08 kom en tekniker för att fixa internettet. Ja, en lördag för han tyckte inte vi skulle vänta till nästa vecka eftersom han var säker på att en grej bara behövde bytas. "Det är det felet i 99 fall av 100!". Självklart var det inte det, utan han bytte kablar och sprang i källaren och åkte till stan (!) för att koppla om vår fiberkabel från grunden. Det gick inte, utan något mer behövde göras av någon annan också men först på måndag. Sen hade jag 2 timmar på mig att duscha, packa, dammsuga. Jag hann! Men inte fan känns detta som en produktiv vecka direkt. Men nåja, jag kanske hinner rensa garderoberna nästa sommar eller så. Nu ska jag få träffa min familj igen, längtar så.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Ja det är sjukt att det ALLTID blir så. Man skulle ju behöva en månad egentid för att få nåt gjort, men det vill man ju inte ens ha pga skulle ju börja längta för mycket. SÅNT DILEMMA.

nostalgifabriken sa...

jag har en hög med sommarkläder som behöver lagas. inga stora grejer, kanske ett hål som behöver lagas, en knapp som behöver sys i. trots att jag inte har barn så hinner jag aldrig ta tag i den där högen, på vardagar är det laga mat och matlåda och träna och fixa tills nästa dag, och på helgen vill tar man alla chanser att försöka komma bort från stan på roligheter. men i helgen, då jäklar, eh.