torsdag, juni 13, 2019

hej världen.

Var börjar man? Vet inte. Punktform får hjälpa till:

⭐️ Hade någon slags tanke om att komma till djupa insikter under föräldraledigheten. Det har jag ICKE gjort.

⭐️ Jag kan t ex inte för mitt liv förstå hur vi ska lyckas bestämma oss om vi ska 1. Bo kvar i lägenhet och köpa sommarstuga eller 2. Köpa hus eller 3. Flytta ut på landet och byta jobb, kanske byta karriär. HUR FAN VET MAN? Hade såklart varit enklare om en valde mellan ställen att bo på som inte ruinerar en, men ändå.

⭐️ Har i alla fall fastställt lite vad som är min dröm! Kan låta knäppt men jag har -aldrig- kunnat svara på vad jag drömmer om. Jag vill bo i ett hus med en liten trädgård och kanske ha ett eget företag med butik men största inkomsten via e-handel eller något liknande. Men vad ska jag sälja? Ingen jävla aning. HUR FAN VET MAN?

⭐️ Är ej gjord för att vara heltidsledig utan pengar. Gud vad jag känner mig ensam emellanåt. Vad uppenbart det är att alla andras liv bara pågår, att det inte finns tid för en ensam, föräldraledig person som vill PRATA. Diskutera saker. Obs det är ingens fel, det är bara olika faser i livet. Men det är så ensamt ibland? Man ba JAHAPP då har jag skickat meddelanden till tio pers och ringt två men ingen svarar, så jag pratar lite med mig själv istället. Eller bebisen.

⭐️ Ovan gör också att jag diskuterar mycket mer saker på internet. Med folk som ofta inte tycker som jag. Det är kul! Eller så läser jag väldigt mycket om olika saker. Kan liksom fastna i långa trådar i facebookgrupper om hur man gör vid en bodelning efter en skilsmässa. Jag är inte gift! Jag ska absolut inte separera från min sambo! Ändå: mmm, information! Lära sig saker! Mmm.

⭐️ Älskar min familj. Är så kär i min bebis. Nog fan för att jag var kär i F också men hjälp vad det var annorlunda den här gången?

⭐️ Nackdelen med att jag nu känner att familjen är fulltalig är att jag blivit mycket mer orolig och nojig för att något ska hända någon familjemedlem.

⭐️ Jag har slutat bry mig om vissa saker. Har nog kommit till insikt lite där. Hur ofta jag gör egna uppoffringar för att andra ska få som de vill trots att de inte ens märker min uppoffring eller ens bett om den? Befriande! Och svårt.

⭐️ I höst börjar jag jobba halvtid igen. Längtar så!!!

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}