fredag, januari 17, 2020

hallå?!

Det händer ju endel på ett halvår ändå, eller vad det nu gått sen jag bloggade sist. Vi har köpt ett radhus tillexempel, och flyttat till en förort till Stockholm. Vissa skulle nog påstå att det till och med är längre bort än förort till Stockholm, men jag jobbar kvar i stan. Pendlar därför två timmar varje dag och har därmed eventuellt jättemycket tid att blogga på igen. Det återstår väl att se. Finns det någon som läser fortfarande? Vad ska jag skriva om? Alltså jag kan ju skriva om tusen grejer men vet inte var jag ska börja riktigt.

4 kommentarer:

SARA sa...

Hej! Jag läser såklart! Vill läsa om... allt? Jo ja! Vardag! Vad händer prick nu? Hur är det på pendeltåget? Eller roslagsbanan? Trivs ni i huset? Hur har det gått med förskolebyte? Saknar ni stan?

Johanna sa...

Jaa, HEJ!!

emma sa...

hurra, välkommen tillbaka!

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Älska trollformler
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässor
4) Giftermål
5) Bindande trollformler
6) Uppdelningar
7) Dödsförtroll
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}