söndag, januari 28, 2007

magiska siffror.

Det var kallt igår. Idag vet jag inte om det är kallt, för jag har inte varit ute än. Men igår, då jävlar. Hade problem med att komma runt gathörnen på grund av blåsten. Tappade känseln i låren, utöver det vanliga känselbortfallet i tår och fingrar. Men vi fick se vår icke-färdiga balkong, byggjobbarna hade lämnat lyset på i köket så köksluckorna syntes och vi kunde spana in vår blivande utsikt. Det kommer bli fint. Det kommer bli så sjukt fint! Vi inflyttade lantisar tycker ju det är trevligt med lite utsikt, och om utsikten bland annat består av ett fält, skog och ett och annat slott så trivs vi. Garanterat. Hoppas det går fort till maj.

Sen drack vi vin och Magic Numbers sa att We’re having our best night since the tour started! och hela Berns tjöt av lycka. Jag är aldrig på dåliga konserter. Det måste vara för att jag har så bra musiksmak. Den här gången började det säkert och avancerade till något helt absurt bra. När halva sällskapet hade avvikit, av olika skäl, flyttade vi oss lite bakåt, med mer plats för rumpsväng. Inte en enda gång fick jag de annars så obligatoriska svimningskänslorna. K sa Jag vill också vara en glad tjockis och vi köpte varsin pin och svängde på rumpan ännu mer. Köpte fyra kolabullar och smågodis på 7 eleven på vägen hem innan vi somnade i soffan. Känner mig glad, och nöjd. Och lite proffsig eftersom jag köpt baristamjölk till min espressomaskin. Vi ska införskaffa medlemskort på Cinemateket inom kort. Det går nog inte att leva utan musik och film. Faktiskt.

4 kommentarer:

It´s all about me sa...

hihihi, att du minns min macarena-apa, hahaha, den minns säkert dig med;) FATTA vad tiden går... härligt att det kommer bli så fint hos er sen! Jag skulle gärna komma å hälsa på nån gång, om man får:)

Drömlägenhet är ledig nära mig nu med typ samma hyra som ni får (eller snäppet lägre) En ETAGE våning med 4 rum och 1 balkong + en fransk.. jag vill så himla gärna bo där men hur ska man ha råd+ Hur har ni råd? Eller betalar K mer än du? ELler det GÅR ju förståss...men ändå. Fan vad nice det vore. RIktigt LYX.

Chris sa...

musik, film, kaffe och kärlek. kärlek blir bättre med musik, film och kaffe. kaffe bli bättre med lite mjölk. i våra tjusiga koppar, minsann.

egoistiska egon sa...

Ja, det måste ju vara typ 10 år sen, minst? Det är bara att komma och hälsa på sen!

Låter ju som en sjukt bra lägenhet! Men om ni är två blir det väl inte så dyrt/pers? Vi kommer ju gå upp lite i hyra/person (vi kommer betala lika mkt) men det tjänar vi ju in på att exempelvis ha ett bredbandsabng istället för två, mat etc. Visst blir det dyrare, men det går och jag tror helt klart det är värt det. Man får planera sin ekonomi lite bättre bara.

egoistiska egon sa...

christina: kunde inte sagt det bättre själv. och våra koppar ska ju gifta oss.