söndag, juni 03, 2007

ännu ett ganska lyckligt inlägg.

Livet är bra fint ibland. Framförallt nu när två av de bästa människorna i världen sen i fredags är våra nya grannar. Det är ganska galet, egentligen. Hur vi efter flera år i olika städer hamnar på gångavstånd från varandra. När vi är bakis, som igår efter hejdåvin halva natten på mitt gamla jobb, är det dock bra att gångavståndet kan omvandlas till ännu kortare cykelavstånd. Vi gled förbi och spanade in den nya färgen på väggarna och hälsade dem innerligt välkomna, innan vi botade bakfyllan med ny fylla. En nyss fylld trettioåring hade blivit bortrövad av sin flickvän och när de återvände hem överraskades trettioåringen med en sjujävla fest. Det var drinkbord och glada miner hela kvällen tills vi somnade på tunnelbanan hem. För att undvika att återigen vakna på ändstationen har vi börjat ställa mobilklockan. Väldigt smart faktiskt. Idag är jag inte bakfull alls, som att bakfylla plus bakfylla blir lika med noll. Istället har jag tillbringat hela dagen på balkongen läsandes uppsatser inför examinationen på torsdag, tillsammans med en och annan cola, pizza och smoothie. Vänner är finfina människor och den här sommaren kommer bli fantastisk.

3 kommentarer:

Daniel Storey sa...

Haha, schyst bild på den oootroligt fula ballongen!

Jo, antingen har du bevisat att den gamla tesen "minus minus blir plus" även är aplicerbart på alkohol, eller så kommer smällen imorgon. Hoppas på det senare.

Anne sa...

Det låter som sommaren redan är fantastisk!

egoistiska egon sa...

storey: jag har nog bevisat det matematiska, för icke är jag bakis idag heller :)

anne: ja faktiskt, det är ju juni nu! och 25 grader ute.

linda: vi stannar längre nästa gång, och är förhoppningsvis lite mindre bakfulla. glada att vi gjorde ett bra intryck iaf ;) onsdag kommer blir så fiiiint. grilla, vin och fotboll. kärlek!