söndag, juni 08, 2008

honey, i'm home!

Tio dagars tågcharter ger perspektiv på saker och ting. Som att det går alldeles utmärkt att inte ladda batteriet på mobilen på tio dagar eller dricka öl till alla måltider utom frukost och de där ölen byts ut till vin. Som att det är alldeles väldigt speciellt att resa med sina föräldrar när man inte umgåtts med dem mer än ett par dagar i sträck på sju år. Som att jag inte saknat dator och e-post ett enda dugg (förutom den dagen då det regnade och K var dödssjuk (förkyld)). Som att det verkligen finns bättre saker och ting i livet än att försöka få folk att förstå vad man menar i alla lägen. Som att P3 Dokumentär är extremt beroendeframkallande. Som att det är väldigt skönt att jag tog en extra semesterdag imorgon, för att åka tåg i 36 timmar gånger två på tio dagar är slitsamt. Återkommer om själva resan, för nu ska jag duscha och sova i min egen säng. Underbart!

4 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

Välkommen! mer än du tror;)
Jag vill diskutera med dig. Du vet vad:)
Vi hörs snart va?

TORGNYSDOTTER sa...

ps! stackare, det är ett elände att ha en döende äkta hälft. Du ska veta att min mitt under brinnande förkylning denna vecka dessutom fick ett blåsljud på hjärtat. Det har varit fruktansvärt. Men nu verkar han ha tagit sig. Förvånansvärt fort med tanke på att hjärtat faktiskt var helpaj.

Kenneth Grönwall sa...

Ja vi män har en enastående förmåga att att raskt kliva ur en nära döden-upplevelse i form av dödliga sjukdomar. Jag antar att det ligger något genetiskt i det hela, jag menar när vi var björnjägare och bodde in en grotta kunde man ju inte lägga där dödssjuk hur länge som helst. Det funkar ju inte ;).

egoistiska egon sa...

linda: tack fina! vi ses imåååårrrrn.

torgnysdotter: tack! ja! lunch i veckan kanske?
och det där med dödliga sjukdomar är ngt väldigt speciellt. läste upp ditt sms för K ang blåsljudet, och han förstod precis.

kentson: gulle. ni har det icke lätt.