söndag, november 29, 2009

sånt jag inte riktigt förstår på facebook, del 2.

Dagliga statusuppdateringar som i detalj berättar hur upptagen/stressad statusuppdateraren är. Dessa personer sammanfaller ofta med de som genomför flest quiz om t ex vilken grönsak de egentligen är. Jag har mycket svårt att ta dessa personers upptagenhet på allvar.

7 kommentarer:

Visa Lisa sa...

Amen syster! Jag har grunnat på detsamma, och jag har också en sådan kategori människor i listan med folk. Dessutom läste jag just något om just Takida i en av dessas uppdateringar, så jag tror du är något på spåren. Och jo - de är skitdåliga (tycker jag).

egoistiska egon sa...

Skönt att höra att vi är åtminstone två! Frågan är ju om man kan tackla detta på ngt sätt eller ska man bara ignorera?

It´s all about me sa...

Inte konstigt att man blir stressad när man ska svara på så många quiz? :D Jag brukar själv uppdatera min facebookstatus, men jag förstår inte twitter. Är inte det typ lite liknande grej?

egoistiska egon sa...

IAAM: Jag har börjat dölja alla quiz som folk svarar på, det är vansinnigt ointressant. Tackar nej till alla invitations om liknande saker.

Den vanligaste missuppfattningen om twitter är nog att det är som facebook. Så nä, det är inte samma sak.

Beatrix Vnunk sa...

IAAM: Twitter är ju lysande rent kommersiellt och professionellt. Privat...nja. Men man kan ju använda samma app för att uppdatera fb som twitter för effektivisering om det är så.

Nä, fb måste vara en tidstjuv för många. Jag är sjukt impad över människor som sitter på jobbet och för fem uppdateringar på en dag om att de har "mycket att göra", "inte hinner leva" samt ett gäng uppdateringar om vad de äter och fikar.
Öht är fb inte riktigt stilisternas medium.
Det är ju faktiskt mer en twitter-grej. I alla fall en bra dag:)

e r i k a sa...

Ahahaha agree!

egoistiska egon sa...

Beatrix: Jag tycker inte om den där appen just för att den likställer twitter med facebook-statusuppdatering. Ischlo. Men vi tycker ju lika, som vanligt. Haha.

erika: Gillar att vi är så många som tycker liiiika. Inte för att jag väntat mig annat egentligen, haha.