fredag, september 13, 2013

preggoupdate.

- Igår sa jag högt att jag idag går in i vecka 24. Det var ju fel, vecka 25. Har så himla dålig koll på detta, på riktigt. Någon vecka hit eller dit? Antar att det spelar roll framöver, ehrm.

- Det putar ju ut på kroppen lite här och var nuförtiden och en av de positiva putningarna är: jag har fått en röv! Efter att ha varit plattrövad i hela mitt liv känner jag mig mycket bekväm med att nu ha något därbak.

- Skröt om att jag nu äntligen börjat känna av den där värmen man tydligen ska känna av. Den senaste veckan har jag kunnat sova utan strumpor, något som inte hänt på säkert tjugo år. Det skulle jag inte sagt eftersom jag inatt fick sitta i duschen och värma fötterna för att få bort krampen som uppstår när jag är *trumvirvel* för kall om fötterna.

- Börjar bli lite trött i fötterna och skulle därför vara snäll och byta från converse till bra skor med bra sula. Efter två dagar hade jag satt fart på ischiasnerven i ena skinkan så pass mycket att jag inte kunde gå längre. Bytte tillbaka till converse och nu börjar det bli bättre. Alltså. Så ska det väl inte funka?

3 kommentarer:

Anna Granström sa...

Den där värmen blir ju perfekt i vinter! Jag var snorvarm från att jag blev gravid, innan jag ens plussade. Var sådär lagom kul på sommaren... Inget har någon logik när man är gravid. Helt sjukt. Spännande att följa dig i det här måste jag säga. Grattis till röven också!

egoistiska egon sa...

Om värmen blir lite mer stabil blir det nog bra, nu är den ju inte riktigt pålitlig :) Och tack!

Colombialiv sa...

Det där med veckorna lyckades inte jag heller hålla reda på särskilt bra!