torsdag, augusti 28, 2014

vad ska jag välja?

Det är ju läskigt hur snart det är val. Häromdagen fick vi hem valsedlarna och jag tänker nog förtidsrösta pga redan helt fullspäckad dag den 14 september. Men jag vettefan vad jag ska rösta på. Ska plugga på ännu mer, men det känns viktigare än någonsin att faktiskt kunna motivera rejält varför jag röstar som jag gör. Inte för att jag slentrianröstar, men ni fattar nog vad jag menar.

4 kommentarer:

Anna sa...

Så svårt!!!!
Jag skulle vilja rösta på MP, men får inte riktigt ihop det.
Så jag är helt förhandlingsförlamad.

Men ca MP eller FP för min del. eller FI. Jamen, du hör ju hur det spretar!

Pust.
Svårt.

egoistiska egon sa...

Jag kommer nog ändå göra som vanligt: välja ut ett par frågor som känns extra viktiga och utgå från det parti som ligger närmast där.

Colombialiv sa...

Gör en sån där valkompass! Själv röstade jag på V. Jag hade nog gärna velat rösta på Fi men jag ville rösta på ett parti som helt säkert kommer in i riksdagen, som motvikt till SD och hela Alliansen. Plus att vinstförbud i välfärden är min absolut viktigaste valfråga i år.

egoistiska egon sa...

Colombialiv: Har gjort massor med valkompasser! Ligger så nära flera partier, det är det som gör det klurigt. Men jag fortsätter att närma mig vad jag ska rösta på... Vore superintressant om du skrev mer om din viktigaste valfråga!