onsdag, juli 15, 2015

sånt jag har ångest över:

Ett: Att vi inte gick till en läkare i våras när barnet for rakt in i ett element och fick ett rejält jack i pannan. Det blir ett jävla ärr, jag gissar att det kommer synas även när han är vuxen. Och då tänker jag såklart att om en läkare plåstrat om hade det kanske blivit mindre synligt än vad det är nu. Väldigt mycket hej-jag-har-förstört-mitt-barn-känsla.

Två: Vår resa i vinter till Thailand. Är nog egentligen nervös snarare än ångest men det snurrar cirka hundra tankar per dag kring hur fan vi ska överleva flygresan samt om vi inte borde ha åkt någon annanstans istället. Men det kommer bli bra. Det vet jag ju.

2 kommentarer:

nostalgifabriken sa...

aj, vad trist med ärr! men man kan ju hoppas att f i framtiden tycker att det ser lite coolt ut i alla fall. har ni kollat upp f:s/er olycksfallsförsäkring? klen tröst, men man får i alla fall ersättning, speciellt när det gäller ansiktet. (gäller dock ej vid intag av alkoholhaltiga drycker, som jag fick veta den gången jag drattade med cykeln utanför kvarnen en blöt kväll för några år sedan. men f lär ju vara safe på detta ...).

egoistiska egon sa...

Ja, försäkringen gäller bara vid uppvisande av läkarkvitto osv...