måndag, februari 19, 2018

är det värre än vanligt eller bara inbillning?

Är det inte helt sjukt vad alla är sjuka nu? Och liksom sjuknar om hela tiden? Fattar att det är vabbruari, men såhär illa brukar det väl inte vara? Vårt barn fick ju lunginflammation före jul, vilket var sådärkul. Är därför rätt försiktig varje gång han hostar nuförtiden, men så hostar han rätt mycket rätt ofta. Lite feber som dyker upp och försvinner. Och vi får vabba. Är lite i valet och kvalet att snart besöka läkare för att dubbelkolla så han inte fått lunginflammation igen. I alla fall, jag är väldigt glad över att vi än så länge sluppit magsjukan som härjar överallt. Men önskar att alla kunde få vara friska nu samt att våren dyker upp omgående. Tack på förhand!

3 kommentarer:

Colombialiv sa...

Jag tycker också att det är det i år. Gael hade födelsedagskalas i lördags och hade bjudit sex kompisar. Sen började alla droppa av, nästan alla samma morgon som kalaset (”hon kräktes i morse”, ”hon vaknade med feber”). Tillslut var det två gäster kvar som kunde komma, två timmar innan kalaset.

Det löste sig med att vi ringde in lite reserver, en tremänning, en kompis från förra förskolan osv, så de blev ändå fem barn. Men så himla sämst att fylla år i februari, särskilt i år.

Maria sa...

Det ÄR värre än vanligt. Visst?

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}