onsdag, september 07, 2011

smått obehagligt.

Jag vet med 100% säkerhet att jag i något sammanhang träffat Martin Schibbye, som är en av de två fängslade svenska journalisterna i Etiopien, regelbundet, men jag kan omöjligt lokalisera var och när. Skolan? Kåren? Något gammalt jobb? Hängde i ett gäng jag umgicks med förr? Jag vet inte. Har funderat på det här ända sen de greps och jag minns inte. Märkligt.

6 kommentarer:

Matilda sa...

Han gick på JMK enligt wikipedia. Kanske där?

egoistiska egon sa...

Nope, jag har inte gått på JMK.

Matilda sa...

Har du inte? Hmm, läste du på Södertörn då? Jag fick för mig att du läste på JMK ... Nåja. Skumt i alla fall.
Och grymt obehagligt att han är fängslad.

egoistiska egon sa...

Ja jag läste på Södertörn och jag tror att det är i det sammanhanget jag träffat honom. Men dels gick jag massa olika kurser där och han gick inte samma program som jag (redan kollat m klasskamrat), plus att jag var med i Kåren i flera olika engagemang.

Johanna sa...

Det är sjukt vad galen man blir när man inte kommer på.. Men du klurar säkert ut det till slut.

Hoppas de släpps snart, vad hemskt att sitta där och vänta på domen! (Även om beslutet det här med att ta sig in i landet illegalt med hjälp av representanter från den ena sidan i konflikten såklart inte var deras bästa beslut.)

Johanna sa...

(eh, och kommentaren ovan skrev jag ju lite snabbt och menade såklart att det med facit i hand blev en katastrof, INTE att de borde ha låtit bli från början. Såklart. Men ja, du fattade nog).