lördag, september 30, 2006

i wish.

Jag skulle vilja se ut som hon i nya H&M-reklamen. Gud så tjusigt. Varför kan inte jag se ut så? Och så blir jag så avis på alla er som bloggar om hur tjusiga ni är varje dag och hur fina kläder ni har och hej och hå. Jag vill också! Fast om jag skulle följa modet och börja med hög midja på saker och ting igen skulle proportionerna på mig se ut som 90% ben och 10% huvud inklusive hals. Samt snabelarmar då. Det är inte lätt att ha världens längsta ben.

När jag får tid ska jag i alla fall anta utmaningen att visa upp mina skor. Om jag vågar, ni andra har ju sanslöst mycket skor! Blir mörkrädd.

1 kommentar:

Anonym sa...

HkiEyvIocLju [url=http://adidas51.webnode.jp/]nike エア[/url]TwaWhySslHrz [url=http://nikeonline.blog.fc2blog.net/]nike id[/url]OxgKkkMdwSql [url=http://nikeair350.blog.fc2.com/]ナイキシューズ[/url]MdhYufSkuWlt [url=http://nikeshose.blog.fc2.com/]ナイキスニーカー[/urlXvbHckMazPjq [url=http://nikeonlie11.blog.fc2blog.net/]ナイキランニング[/url]AgkExmHdlNfp [url=http://ナイキシューズ.seesaa.net/]ナイキ フリー[/url]FxtIxuYlwZpq [url=http://シューズナイキ.seesaa.net/]nike[/url]SrhJvuPziDye [url=http://nikeair11.seesaa.net/]ナイキ[/url]KaaHycPrrYpw [url=http://niker.seesaa.net/]nike スニーカー[/url] TuvNqqUqyBgw [url=http://nikeshose11.blog.fc2.com/]free nike[/url]MqnJhjIvvXva