onsdag, maj 09, 2007

petter har rätt.

Blev kallad för framgångssaga av en vän för några veckor sen, när det som nu är officiellt började närma sig. Jag vet inte om det stämmer. Kanske är det bara ren flyt, flax och tur. Men jag vill tro att det har att göra med att jag är väldigt envis, kan framhäva mig själv bra när jag vet att jag faktiskt är bra och att jag faktiskt jobbar hårt. Kanske förstorar jag saker själv, kanske är det inte så jävla bra som jag tror det är. Kanske, och mest troligt, är det en kombination av allihop. Men det kan inte bara vara tur, för jag sökte mer än tjugo jobb och slog ut mer än hundra personer. Från och med den första juni kan jag titulera mig webbredaktör. Det är ju det jag är utbildad till. Och jag fick heltidsjobb innan jag ens har examen i min hand. Mitt extrajobb, som också är i rätt bransch men som jag ju redan kan utan och innan, trodde det var klart att jag skulle börja jobba heltid där. Den ena chefen blev inte så glad. Den andra chefen mailade just med orden
Jag visste att man inte kunde lita på dig ;-). Det får vara så. I måndags skrev jag på papper och sa upp mig och äntligen äntligen är det som jag vetat om i flera veckor officiellt. För ett kontrollfreak känns det underbart, utöver det faktum att jag fick jobbet. Den här bloggen har på senaste visat väldigt tydligt att jag är väldigt bra. Men det blir lätt så. Det går bra nu.

12 kommentarer:

Niklas sa...

Grattis! Va roligt, vart hamnar du?

It´s all about me sa...

Du är skitbra! Intelligent, rolig och söt! Jobbet kommer passa dig perfekt! Grattis!

Anonym sa...

Grattis för sjutton! Och det är skönt när man har flyt i dessa tider då det är svårt med jobb. Själv ringde min nuvarade chef till mig redan i februari fast jag inte skulle ta examen förrän i juni. Det är greit.

Jenny sa...

Pengar rullar in, och allt det där. Hittade kontraktet fram till slut alltså?

Haren sa...

Grattis Grattis Grattis! Detta ger mig hopp inför kommande läskiga arbetsmarknad.

Anonym sa...

Hurra, hurra!! Grattis!

Frederick sa...

Stort grattis! Så himla roligt!

egoistiska egon sa...

TACK alla snälla fina rara.

Niklas: Väljer nog att hålla det ganska diskret än så länge, tror jag.

Jenny: Ja, men då hade de ju skrivit fel IGEN så jag fick åka dit personligen för att se till att det blev rätt. Men nu så!

Anonym sa...

grattis på födelsedagen i efterskott du med! :)

Anonym sa...

Underbart!! Och grattis! Det är så härligt att allt rullar på så bra för dej nu! Jag hoppas jag kan få avnjuta gott kaffe på er balkong nångång då jag befinner mej i Stockholm förresten! :)

Anne sa...

Grattis! Det är bra att det går bra.

egoistiska egon sa...

moni: tack!

anki: KLART du ska! jag kan göra en fantastiskt god latte till dig och lilla alfons ;) kram!

anne: Tack!