torsdag, augusti 09, 2007

saker jag inte förstår.

1. hur kan en person med fri vilja ha de sk foppatofflorna på sig?
2.
hur kan en person vilja ha rosa/snorgröna/orangea/skrikblåa extremt fula tofflor på sig?
3.
hur kan halva jävla sverige, och säkert övriga länder runtomkring, ha de sk foppatofflorna på sig?

Kom förihelvete inte och säg att de är sköna och det är anledningen, i så fall skulle ju eccoskor sitta på varenda människas fötter.

18 kommentarer:

Haren sa...

Lat oss starta en revolution! Jag orkar inte mer. Jag forblindas av fulheten. Pa hosten har val ingen pa sig tofflor? Fast jag sag en i vintras som anvande dom med raggsockar i. Kanske denna vinters trend om inget gors.

Kenneth Grönwall sa...

Nä fy fan det måste vara det fulaste som finns just nu men Foppa själv är ju säkert väldigt nöjd och glad.

sara sa...

helt sanslöst med den här trenden... man kan se hela familjer iförd dessa skor, neonrosa, gröna, blå.

jag tror att de är vår tids träningsoveraller. därför är det extra roligt med familjer i både likadana träningsoveraller och foppatofflor.

Anne sa...

Jag förstår inte heller och plast på sommaren? Läste en intervju där en kvinna skulle köpa foppatofflor i någon diskret färg helst gul.

egoistiska egon sa...

haren: folk verkar vara drogade eller något. jag har sett tubsockor i dessa tofflor till ett par shorts. hemskt.

k: läste att han var missnöjd för att det fanns så mkt kopior ute på marknaden, haha.

sara: ja riktigt jävla illa. jag kan nästan nästan förstå små barn som får dessa, men vuxna människor?

anne: ja gult är ju diskret, haha.

Anonym sa...

what the fuck är foppatofflor?!?

egoistiska egon sa...

moni: såna:
http://www.rmconnection.com/images/AllBeechCrocs.jpg

Anonym sa...

Usch! Så jävla fula. Ja, jag tycker det är bekvämt att ha pyjamas men jag har det inte på mig ute på stan ändå.

Daniel Storey sa...

I USA är de ännu populärare, men att deras smak fallerar är väl mindre överaskande. Men där är det ingen som förknippar dem med Foppa.

Det hade varit intressant att veta om de hade funkat lika bra om de varit lika sköna, men också snygga. Jag tror fan det mestadels är en slags revolt mot allt som vanligtvis är "snyggt" och "rätt". Nä, jag måste fan köpa mig ett par för att hänga på i revolutionen!

alma sa...

revolution av d�ligt mode, perhaps?! snarare en slags arbetarklassrevolution, eftersom det ofta �r en viss typ av m�nniskor som b�r dom. (kolla in ett sjukhus, det h�r till dressen numera att ha crocs)

egoistiska egon sa...

ida: exakt.

storey: nä, jag satt själv och funderade över vilket som kom först, foppatofflorna eller crocs.

och köp inga, snälla.

alma: om folk anv det i arbetet har jag förståelse för, då är ju just skönheten det enda man egentligen bör bry sig om. men på fritiden? ihop med snygga kläder? jag förstår inte.

Kristine sa...

Ja, de är väldigt fula. MEN... Fult är också spetsiga skor, högklackade skor, mjukisbyxor, urringade tröjor, stuprörsjeans osv. Och det har folk på sig ändå. Hellre ser jag ett par fula skor än en människa till med urringad tröja. Skor är dessutom till för att vara sköna, för att man ska kunna gå i dem. Inte för att passa en "out-fit".

egoistiska egon sa...

skor är väl till för att skydda fötterna, precis som byxor är till för att skydda kroppen mot tex kyla och inte går jag omkring i mysbyxor varje dag? som sagt, jag tvivlar inte på att skorna är sköna. att de är praktiska i arbetet osv. men att så otroligt många människor ignorerar att de är enormt stora (ser ut som förstorade träskor) i lysande färger måste ju innebära att folk tycker att det är snyggt? det måste finnas en annan anledning än skönheten till att folk har det. jag får det inte att gå ihop annars.

vad som är värst av urringning och dessa tofflor är nog en smaksak, men jag ser iaf många fler tofflor än urringningar som är så djupa att jag reagerar.

Jag är: sa...

Alla har dem o de är så fula....
GAH
Själv knallar jag omkring i mina lite mindre fula Birkenstocks. :-D

Anonym sa...

"skor är väl till för att skydda fötterna, precis som byxor är till för att skydda kroppen mot tex kyla och inte går jag omkring i mysbyxor varje dag?"
det var väl iaf inte en särskilt intelligent jämförelse. om man har problem med smärta i olika delar av kroppen så blir den knappast bättre av att man har mysbyxor på sig. visst är det väldigt mkt arbetarklass.kanske beroende på att arbetarklassen är i större behov av skor som lindrar värken.men mm,okej, det ser jävligt töntigt ut då en hel familj spatserar runt i foppatofflor.ungefär lika löjligt som det ser ut då varenda varelse av kvinnligt kön från 3-70 år har leggings på sig helt plötsligt.

Anonym sa...

österrikare måste ha bra smak. nåt sånt där fult har jag inte sett på någons fot alls här i landet! :)

egoistiska egon sa...

linda: jag tror du missuppfattade vad jag skrev ordentligt. jag skrev att jag har förståelse för de som exempelvis har dem i yrket där enbart skönhet (i form av SKÖNA skor, inte snygghet, vilket säkert kan missuppfattas)
är viktigt. om jag hade haft ett sånt yrke hade jag säkert också haft dem - på jobbet. inte på fritiden.

Anonym sa...

Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long)
so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I too am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for inexperienced blog writers? I'd definitely appreciate
it.

My blog post: anti cellulite treatment