tisdag, april 15, 2008

nu vet jag hur chokladkakor har det.

Igår fick jag välbehövlig massage. Massageoljan luktade choklad, vilket gav upphov till ett oemotståndligt chokladsug. Tyvärr hjälpte inte ens lite schweizernöt, utan jag låg utslagen i soffan och muttrade "Jag luktar nybakad chokladkaka" ända tills jag gick och duschade bort alltihopa. Idag saknar jag lukten och ångrar att jag duschade. Det var så mysigt på något sätt. Chokladkaka. Kladdkaka. Chokladmuffins. Mmmm.

10 kommentarer:

Anonym sa...

vi har sån däringa friskvårdspeng på jobbet som vi kan slösa på hälsosamma saker. själv snöade jag in på chokladmassage när jag kollade utbudet. jag tror du har övertygat mig att jag ska välja den nu :P

Kenneth Grönwall sa...

Som en kak- och bullälskande sambo så luktade du fantastiskt igår. Som en liten chokladmuffins faktiskt...som kan gå och prata. Underbar upplevelse :)

egoistiska egon sa...

baumbi: jag köpte träningskort för min friskvårdspeng. det här är liksom en bonus. chokladmassage måste ju innebära att du även får äta choklad samtidigt va? du måste testa och berätta för mig!

kentson: jag vet.
:)

Anonym sa...

Chokladmassage is da shit.

Har du nån mailadress man kan få førresten? Jag har en Stockholmsfråga. :)

Anonym sa...

haha! :)

egoistiska egon sa...

nuffe: men yes. vill dock inte skriva den här. har du kvar ditt mobilnummer (norska/svenska?), eller så be james om det! han har adressen.

Anonym sa...

Ska tjata på Jäms!

Anne sa...

jag tycker din pojkes kommentar vinner. sött.

egoistiska egon sa...

anne: jag vet, han är söt ;)

Haren sa...

Jag blev valdigt sugen pa choklad nu.