fredag, april 04, 2008

tgif.

Det har tagit lite tid, men igår utnyttjade jag mitt ena presentkort. Utöver presentkortet handlade jag för så mycket pengar att det först nu börjar gå upp för mig hur jävla mycket pengar som drogs från mitt konto. Svettas varje gång tanken slår mig. Förhoppningsvis kommer jag att vara snyggare framöver än innan igår, men tänk om inte? Det är därför jag tycker bäst om att shoppa billigt eftersom det liksom inte går att bli lurad. Är saker skit så gör det inget eftersom det var billigt, och är det fantastiskt bra så har man ju gjort ett väldigt bra köp. Risken är alltså mycket större med dyra köp. Jag tycker inte om risker. Problemet är ju att jag inte heller tycker om reor. Men köpt är köpt och det är säkert väldigt bra. Men jag behöver en öl inom kort för att lugna ner mig lite extra. Tur är att jag har bokat in alkoholintag med K och Torgnysdotter. Den ena är småsjuk och den andra har inte druckit alkohol på ganska länge. Och så jag då, med min lätt nervösa framtoning. Detta kan bli en mycket trevlig kväll.

4 kommentarer:

Joules sa...

Det låter som om du har lite shoppingångest?

Mitt enda knep är (som inte alltid funkar men får en åtmintone att tänka) är, behöver jag verkligen det här.

Minst tre gånger bör man ställa sej frågan. Och helst ställa sej i den längsta kön när man ska betala så man hinner undra lite till.

Men visst fasiken är det kul att känna sej fin. Och nu säger jag absolut inte att man ska sluta shoppa, utan bara att man ska ifrågasätta sej lite över VAD man köper.

Hoppas ni hade en fin kväll!

TORGNYSDOTTER sa...

Det blev ju helt toppen!!
Tack för att du lotsade mig in i alkoholen igen. Vaknade med en vag huvudvärk.
- hallå, gamle vän tänkte jag...

egoistiska egon sa...

joules: ja lite. jag brukar ju köra med den taktiken du skriver annars, eftersom jag aldrig haft råd att shoppa mer än mkt sällan. men nu har jag ju råd, och då är det lite svårt att motivera sig på samma sätt. men jag gör mitt bästa :)

torgnysdotter: om! jag har varit helt vansinnigt bakis fram tills nu ungefär. plus mensvärk. hemskt kombination. men det var jävligt trevligt.

Anne sa...

hehe.