måndag, augusti 31, 2009

livet med förjävla långa ben blandar och ger.

Ungefär vart tredje år ger jag mig ut på jakt efter ett par mysbyxor. Jag älskar nämligen mjuka sköna mysbyxor. Men jag har hittills ännu aldrig hittat några som passar. En gång i högstadiet hittade jag ett par vindbrallor som hade ganska skönt foder och fungerade som ett bra substitut i ganska många år. Men sedan dess har jag kammat noll. Vid varje försök blir jag så förbannad att det tar tre år innan jag försöker igen. Men rätt ofta är det komiskt också. Som det tjusiga gråa paret på den suddiga mobilkamerabilden. Herrmodell i strl S. Jag skrattade när jag såg mig själv i spegeln. Även om de var de som satt bäst köpte jag dem såklart inte. Nån jävla måtta får det liksom vara, även om det handlar om ett par hett efterlängtade mysbyxor.

17 kommentarer:

It´s all about me sa...

Mina favvomjukisbrallor var typ 2 dm för långa, de hade säkert passat dig perfekt - kanske tom varit för långa! Typ 99 spänn på nån B-affär på Drottninggatan. Sånna tycker jag alltid är typ en halvmeter för långa, på allvar alltså, så de BORDE passa dig. Har du kollat sånna ställen??

It´s all about me sa...

ps. fan vad stört ordet favvomjukisbrallor ser ut. Jag var tvungen att kolla typ 5 ggr efter att jag skickat kommentaren - har jag inte stavat fel? Bokstäverna passar liksom inte ihop, haha.

egoistiska egon sa...

iaam: Jag har nog kollat alla butiker jag varit in i någonsin, men jag får ta en titt nästa gång jag är på drottninggatan då. Dock mycket tveksam. :)

linda: Haha. Ja nu när jag kollar på bilden igen var de värre än jag mindes ;)

Emmama sa...

Du skulle shoppa har for de mesta klader finns for long, regular och petite, alltsa for manniskor med olika langder, inte bara en standard. Nar kommer du?

e r i k a sa...

Ahahaha. Allt jag kan säga (som har samma problem nästan) är Abercrombie! Små i storlekarna men med låånga ben.

egoistiska egon sa...

emmama: Det låter fantastiskt, men de flesta butiker här har också såna varianter nuförtiden. Till 99% är det oftast bara bullshit. Jag behöver uppskattningsvis 10cm längre längd än "normalt", och lång-varianterna av byxor brukar handla om 2-4 cm på sin höjd. Men visst, få undantag finns så jag kommer GÄRNA och shoppar ;)

erika: Vad är det? Måste googla. Och du måste berätta var man köper!

Matilda sa...

Jag har inte överjävligt långa ben, men ganska smala i alla fall, så jag känner igen ditt problem.
Jag har helt struntat i mysbrallor och kör på riktigt ingådda och slitna jeans när jag vill mysa. Tycker att det funkar skitbra.

Fram för mer jeansstorlekar på kläderna!

egoistiska egon sa...

Ja, jag brukar ju få göra så. Men jag vill haaaaaa mysbyxor också!

Kristine sa...

Hur lång är du egentligen?

e r i k a sa...

Amerika... Det är ett amerikanskt märke, typ mitt favvo! Ja jag verkligen älskar dem. Finns i London också. Man kan förstås beställa på postorder. Meeen nån ska ju till NY snart:)

egoistiska egon sa...

Kristine: Det står 183cm i passet.

Erika: men PERFEKT! måste undersökas.

Unknown sa...

är 1,84 och är också på jakt efter mjukisbyxor. vanliga tights är mitt subsitut, men det är inte riktigt samma sak. man kan ju tex inte hasa iväg till affären med tights utan nåt som döljer rumpan..

på topshops tall-avdelning finns brallor med riktigt långa ben, de är ibland tom för långa. kanske har de mysbyxor där? ska nog kolla!

egoistiska egon sa...

ÅH vad härligt med fler långa! :) Och agree, inte alltid man vill ha tights (som inte döljer rumpan) heller.

Ja! Jag gillade deras avdelning skitmkt när de kom till sverige, men på senaste tiden tycker jag de blivit skitdåliga. Sist jag var där hittade jag inte ens tall-avdelningen längre (!). Men jag ska dit och kika i alla fall, kom på att Zara kan ha godbitar ibland också. Jag tar en repa och återrapporterar här sen ;)

Anne sa...

jag har nog aldrig köpt ett par byxor som ag inte har behövt lägga upp och muttrat, men jag tror jag ska vara tyst, för hittar göra jag ju.

egoistiska egon sa...

Förstår att det kan vara jävligt irri också, men det går ju åtmisntone att lägga upp som sagt. Svårare att förlänga...

Skitsur sa...

om man inte är längre än mina 177cm så är det ultimata mjukisbuxtipset, pojkbyxer i sörsta centilong(175)storleken. Smala, med långa ben, perfekt.

egoistiska egon sa...

bra tips! jag är dock 183cm och har, vad jag förstått, lite extra långa ben för min längd också. men jag kan ju iaf spana in nästa gång jag går förbi ngn butik.