lördag, november 14, 2009

photo boot är himla praktiskt.


Varför bestämmer sig vädret för att vara som mest regngrått just på lördagar? Det är sånt jävla pissväder att vi måste ha alla kvällsmyslamporna tända mitt på blanka dagen. I och för sig är det lite mysigt också. Men ändå, en skvätt sol hade liksom inte varit helt fel. Men jag ska inte klaga mer nu. K väckte mig för drygt en timme sen med orden Jag har bakat nu, vill du ha en kaka till frukost? Och igår var det en sån där perfekt fredagskväll. Halv fem var jag magiskt trött och slut på jobbet, fick sms om AW, mötte upp lite folk på Allmänna Galleriet, drack tre öl, skrattade, åkte hem, stekte pannkakor, åt pannkakor med äppelmos, tittade på bästa Skavlan, såg Broarna i Madison County för första gången och grät en störtflod innan jag somnade som en liten gris.

6 kommentarer:

Ivana sa...

Precis så känner jag idag. Ja, vädret är fruktansvärt och deprimerande men helgen startade så bra och ska bli ännu bättre att jag inte tänker fokusera på det dåliga! :)

egoistiska egon sa...

Preciiis! Mysfaktorn är hög.

Beatrix Vnunk sa...

Hahahaha. Jag MÅSTE berätta om Broarna i Madison County för dig när vi ses. Påminn mig. Jag har nog haft min mest hysteriska gråtattack någonsin till den. På repeat.

Aa. Det lät sjukt mysigt.

egoistiska egon sa...

Ja, och nu är det galet länge sen vi sågs. Det finns ju såklart en orsak, men ändå. Roligt att du är tillbaka on the internet (lite grann) också.

Det var sjukt mysigt.

Weronica sa...

Öl var längesen man drack nu. Nam nam. kanske borde unna mej det en dag. hehe.

egoistiska egon sa...

Öl som är så gott! Tycker jag veeerkligen du ska unna dig.