tisdag, december 08, 2009

burn.

9 kommentarer:

Anne sa...

Igen?
Förhoppningsvis inte er...

egoistiska egon sa...

Nä, det här var från häromnatten. Har bara inte haft tid att ladda in bilderna förrän nu. Och vi har ingen bil, som tur är.

It´s all about me sa...

Det går vilt till i förorten! IDIOTER är verkligen rätt benämning!

Ute i M:s förort körde de en hel räd att elda folks bilar, så jävla onödigt och IDIOTISKT.

egoistiska egon sa...

Ja, inte fan har man tråkigt ute i förorten iaf. Haha. Fruktansvärt onödigt och idiotiskt. Usch.

It´s all about me sa...

Måste återkoppla till din kommentar i mitt senaste blogginlägg:
"Om det är akuta grejer som ska göras får ditt jobb se till att göra dem. Annars är de antagligen inte så akuta som man själv känner att de är"

Problemet är att ingen annan KAN göra mina uppgifter. Det är 2 månaders upplärning och en som lärde upp mig har slutat. Ingen annan har heller tillgång till min mail eller de kontrakt jag har på min dator. Alltså kan ingen annan göra mina saker. Och jo, de är så akuta som jag tror; vi brukar prata mycket om detta, min norska kollega och jag, och nu kanske de inser hur skört systemet är att det blir KAOS om jag är borta? Sist då jag var borta i 3 dagar VAR det kaos när jag var tillbaka, på riktigt! Hela vårt arbete bygger på föreläsningar som läkare har, och om jag inte kan godkänna dem måste föreläsningarna ställas in...

Precis efter att jag skrev detta som svar i min blogg ringde min norska kollega och sa att det var KAOS...Det man blir så irriterad över, är att det är så vanskligt och skört att det bara är EN PERSON SOM KAN, och vad händer när an blir sjuk? Allting faller samman! Har inte varit med om något annat arbete som är så. Kul med ansvaret, men helt sjukt när man inte är där. Nu blev jag bara ännu mer stressad, fy flate!

It´s all about me sa...

Det ska stå "den som lärde upp mig har slutat", inte en, för det finns inte flera. Systeet bygger på en tunn tråd. Läskigt.

Beatrix Vnunk sa...

Men Egon...!? Är ni ute och eldar bilar på fritiden nu? Allt för konsten...

Beatrix Vnunk sa...

PS! Men helt klart värt det. Snygg bild! ;D

egoistiska egon sa...

Beatrix: Vi är ju konstnärsjälar vettu.