måndag, december 07, 2009

den här gången vaknade vi.

När en bil brinner så smäller det utav bara helvete. Jag trodde någon blev skjuten, men det var antagligen bara ett par däck som exploderade. Ringde 112 men blev avbruten mitt i ordet Bilbrand av svaret Brandkåren är på väg. Klockan var halv tre eller halv fyra och idioterna som misslyckades med bilbranden natten innan hade återvänt och slutfört sitt verk. Idioter! Idioter idioter idioter. Fotograferade branden samtidigt som det var läskigt att stå i fönstret eftersom miniexplosionerna spred brinnande bildelar till höger och vänster och rakt upp i träden. I vår fantasi kunde delarna fara rakt in genom fönstret. Grannarna var också vakna. De fotograferade, precis som vi. Fast med blixt. Ville öppna fönstret och vråla STÄNG AV BLIXTEN! men vågade inte. Plus att det kanske inte var så väldigt relevant i sammanhanget. Efter femtontjugo minuter kom polisen och brandkåren. Jävlar vilket tryck det är i en brandslang! Efter ytterligare femtontjugo minuter var branden släckt. Idag är jag trött och arg.

11 kommentarer:

Sussie sa...

Ja men fy fabian vilken hobby de har. :P

egoistiska egon sa...

Ja, blir så förbannad.

Emmama sa...

Vidrig natt!

Jävla nötter.

egoistiska egon sa...

Ja! Väntar bara på nästa gång de får för sig att fjutta eld på något...

Ivana sa...

Snart kommer jag vara för övervakningskameror över allt. Bara för att idioter inte ska tro att de kan bete sig hursomhelst ute i samhället.

Visa Lisa sa...

Jag har också bott alldeles bredvid en bilbrand, och sambon informerade mig om att det är krutladdningarna till alla airbags som låter som pistolskott när de exploderar. Tokläskigt är det och skitförbannad blir man.

egoistiska egon sa...

Ivana: Förstår din poäng, dock tveksam till om övervakningskamerorna stoppar kidsen.

Lisa: Aha, det låter som en vettig förklaring. Men det small många gånger, typ 10 ggr säkert. Fast bara några gånger riktigt riktigt högt.

Ivana sa...

Jag vet, så pass desperata tankar har jag bara när jag blir less på världen. Det resulterar enbart i dumma lösningar. Tur att jag inte styr landet! :)

egoistiska egon sa...

Haha. Förstår din tanke. Hade jag styrt landet hade det gått åt pipsvängen för evigheter sen. Typ första dagen på jobbet.

Visa Lisa sa...

Jag frågade också om det, och Sambo förklarade mycket pedagogiskt om att det finns flera krutladdningar till varje airbag, och att det beroende på modell kan finnas små airbags lite varstans. Jag har slutat tänka på airbags som en stor luftkudde vid vardera framsätet... De styrs tydligen delvis av krutladdningarna... Och några är större än andra, så det verkar stämma.

egoistiska egon sa...

Bra förklaring. Jag köper den rakt av.