lördag, december 12, 2009

gertrud granquist.


Vi blev lite avskräckta när Gurra tog livet av sig, men när vi fick frågan om vi ville ha en gran i år kunde vi ändå inte tacka nej. Det är snart två år sen den där ödesdigra dagen och jag tror och önskar verkligen att det kommer att gå bra den här gången. Gertrud är lite mindre än Gurra och jag har surrat fast henne med steksnöre. Det känns bra. Gertrud känns som ett nytt kapitel. Håll tummarna.

7 kommentarer:

Haren sa...

Hejar pa gertrud.

egoistiska egon sa...

Bra! Heja!

It´s all about me sa...

Nästa gran kanske får heta Granström? :)

Ps. Något miljövänligt gör jag iallafall här i livet -jag skaffar ALDRIG gran! :0 (appropå återanvända pockets osv) Fint är det dock.

egoistiska egon sa...

IAAM: Haha, ja vi får ha det som namnförslag.

Och jag tror inte vår gran kvalar in under de granar du menar. Som jag skrev i din blogg nyss - det är en gran från vår egen skog som ändå skulle gallras bort. Den följde med mina föräldrar i bilen hit till Sthlm, men de skulle ha tagit bilen hit även om det inte fanns någon gran att frakta.

Weronica sa...

Jättefin gran. Ser så lungt och idylliskt ut med en en gran.

egoistiska egon sa...

Ja visst är den söt? Den är liiiten också, haha. Och det är så mysigt med gran, och det lyser verkligen upp. Hoppas det blir idylliskt bara, sist vi hade gran for den omkring som en jojo på balkongen, haha.

It´s all about me sa...

Heja miljövänliga granar!!!