tisdag, augusti 24, 2010

tänker inte ropa HELLO förrän vi landat.

Linda och jag har börjat planera vår New York-resa med karta och grejer. Eller börjat och börjat, vi började göra en lista med restauranger, shopping etc redan i mars som har cirkulerat fram och tillbaka via mail med ämnesraden New York - THE LIST. Men nu är det sållning och pricka in på kartan som gäller. Vi åker snart. Och jag börjar få resfeber deluxe. Har skrivit om det förr, men det är faktiskt inte roligt. Det är inte kul att oroa sig, att ha svårt att sova/drömma mardrömmar. Å andra sidan har jag så jävla mycket annat att stå i just nu, inklusive orosmoment, att resfebern inte tagit över. Än så länge. Men å tredje sidan är det tio dagar kvar tills vi åker och mycket kan ju hända fram tills dess.

3 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Inte skada alls faktiskt.

PiaL sa...

Spännande med New York-resa! Planerar själv att åka dit i slutet av oktober, så återkom gärna i bloggen med tips om boende, matställen och allt annat som man inte bör missa. Kartgrejen är förresten ett bra tips. Men vet du vart man kan hitta en New York-karta i Sverige?

egoistiska egon sa...

vad kul! Tips är att leta boende så snart som möjligt och utgå fr hotellpriserna när ni ska boka, de varierar mkt mer än flygpriserna... Vet inte m karta, men finns säkert i på akademibokhandeln m bra utbud etc.