lördag, oktober 01, 2011

och nu är jag helt slut.

Vaknade av att Världens finaste unge väckte mig vid 09 med det sedvanliga "Ags å tiga upp nu aster!" samt en blöt puss. Hade lätt kunnat sova till lunch, men har man besök så har man. Log snällt mot K så jag skulle få en latte iaf.

Jag har säkert sagt det ungefär trehundra gånger, men LYCKAN över att ha ett naturreservat tvärs över gatan är fantastisk. Vi hängde i skogen, plockade blåbär och fikade. Och kollade på träden. 
Efter lunchpaus var det lekparken som gällde. Blir trött i efterhand på bara tanken. Men kul var det ju. Sen plockade vi mer blåbär. 
Nu sover han och vi ska spela spel. Men jag är så trött att kroppen snart går av. 

3 kommentarer:

Johanna sa...

Mysigt! Perfekt att låna barn ibland, lagom dos liksom. Varje gång jag blir sådär passa barn-trött så impas jag av alla föräldrar som bara orkar och orkar och orkar, häftigt att det blir så. Och med det menar jag: HOPPAS att det blir så den dag jag får barn, att man inte blir lika trött som när man lånat en unge en helg eller så.

Duktiga Tjejen sa...

Mys! Och det där med sömn... Jag blir impad av att du ändå kan sova länge trots sömnproblem. Jag vaknar alltid vid 6-7 på helgerna när jag än lägger mig och sen är jag trött typ hela dagen :( Sova till 09... Ah... I wish!

Älskar också att ha naturreservat ett stenkast bort, det är guld!

egoistiska egon sa...

Johanna: Det hoppas jag med! Eller ja, jag utgår från att det blir så. Annars borde inte föräldrar överleva.

Duktiga tjejen: Ja, men som sagt så har jag extremt stort sömnbehov. Dock vaknar jag ofta ca 1-2ggr/timmar från 05 och framåt, oavsett när jag går upp. Så det blir väldigt upphackat, vilket i sin tur gör en tröttare. Så jag mår nog faktiskt bättre av att komma upp i tid.